Serc

VVV-Venlo - FC Den Bosch

Wedstrijdverslag VVV-Venlo - FC Den Bosch

VVV-Venlo heeft met 3-0 van FC Den Bosch gewonnen. De vermaledijde reeks van vijf gelijkspelen werd afgesloten met een nederlaag. In de tweede helft opende Reimerink in de 72ste minuut de score.
In de 83ste minuut kopte Balkestein uit een corner situatie in het net. Vijf minuten later bepaalde Yuki Otsu de eindstand: 3-0.

In de basis stonden Justin Tahapary en Wouter de Vogel opgesteld in de plaats van respectievelijk de geschorste Moreno Rutten en de gepasseerde Istvan Bakx. Bakx kon echter al na elf minuten aanrukken voor de geblesseerde Furghill Zeldenrust. In de eerste helft waren er kansjes voor beide partijen.

De tweede helft kreeg een ander aanzien doordat VVV-Venlo meer druk zette en FC Den Bosch daar geen passend antwoord op had. Dat leidde halverwege tot de 1-0 voor Jules Reimerink. Den Bosch was niet bij machte de achterstand te corrigeren. Daar maakte de inzet van de nieuwe aanvaller Erik Quekel ook geen verandering in. VVV liep uit naar 3-0. Van plaats veertien zakt FC Den Bosch naar de negentiende plek.

bron: fcdbfans.nl

Opstellingen en scoreverloop

Opstelling en wissels VVV-Venlo

Wintjens; Fleuren, Balkestein, Post en Joppen; Kruijsen, Türk ('79. Gijzen) en Otsu; Wolters ('46. Altheer), Rajcomar('68. De Kogel) en Reimerink

Opstelling FC Den Bosch

Wesley de Ruiter (k) Justin Tahapary (rv) Tim Hofstede (cv) Jelle de Bock (cv) Alair Cruz Vicente (rv) Hasan Kiliç (rm) Maarten Boddaert (cm) Benjamin van den Broek (lm) Furghill Zeldenrust (ra) Ralf Seuntjens (ca) Wouter de Vogel (la)

Wissels FC Den Bosch

Bakx (in) Zeldenrust (uit)  '11 minuut
Kodalak (in) De Vogel (uit) '65 minuut
Quekel (in) Boddaert (uit) '73 minuut

 

Scoreverloop

VVV-VenloFC Den Bosch
minuutspelerminuutspeler
72Reimerink
83Balkestein
88Otsu


Scheidsrechter: Rogier Honig

Aantal toeschouwers: 4300


Gele kaarten: Niels Fleuren en Quin Kruijsen van VVV-Venlo

bron: fcdenbosch.nl

Fotoserie