Serc

FC Den Bosch-Go Ahead Eagles

Wedstrijdverslag FC Den Bosch-Go Ahead Eagles: 2-4

Go Ahead Eagles heeft maandagavond op eenvoudige wijze gewonnen van FC Den Bosch. Er was maar één ploeg die echt wilde winnen en dat was Go Ahead Eagles, aldus trainer René van Eck na afloop van de wedstrijd die met 2-4 werd verloren. Go Ahead Eagles speelde met rouwbanden ter nagedachtenis aan de overleden clubicoon Cees van Kooten.

Hoewel Den Bosch als eerste de score opende, was het toch Go Ahead Eagles dat uiteindelijk drie punten mee naar huis wist te nemen. Arda Havar (19') zorgde voor de 1-0 maar al snel wisten Jerry van Ewijk (25') en Bart Vriends (37') er 1-2 van te maken. Toen in de 62e minuut een handsbal van Jeremy Fernandes binnen de zestien leidde tot een strafschop die onberispelijk werd binnengeschoten door Leon de Kogel, was het over en uit met FC Den Bosch. Orhan Dzepar maakte de voorsprong nog groter voor Go Ahead door er 1-4 van te maken (74'). Furghill Zeldenrust zorgde in de 81e minuut voor de 2-4 eindstand.

Trainer Van Eck zei na afloop ervan te balen dat de tegenstander zo gemakkelijk aan zijn tegentreffers kon komen. Van de euforie na de overwinning tegen FC Emmen is niets meer over. De ploeg zal voor iedere wedstrijd hard moeten bikkelen.

bronnen: fcdenbosch.nl/fcdbfans.nl/bd.nl/omroepbrabant.nl

Opstellingen en scoreverloop

 

Fotoserie

foto's: Henk van Esch