Serc

Officiele Websites

Officiële website FC Den Bosch

FC Den Bosch, BrainWash Stadion De Vliert

In 1965 wordt Stichting FC Den Bosch/ BVV opgericht. De club begint in de 2e divisie B. Het betaald voetbal in Den Bosch gaat verder onder de naam FC Den Bosch'67. Door een samenwerkingsverband met BVV wordt vanaf 1988 tot 1992 gespeeld onder de naam BVV Den Bosch. Vanaf 1992 wordt de naam FC Den Bosch. De Bossche voetbalclub is gevestigd aan de Victorialaan 21 in stadion De Vliert. Dat is al van oudsher de naam van het stadion.

 

FC Den Bosch Fans

De eerste versie van FCDBFans.nl werd in maart 2001 gelanceerd. In de beginjaren was het een goed bezochte fansite. Internet groeide uit zijn voegen vooral in technisch opzicht, waardoor na een paar jaar de eerste plannen werden gemaakt voor een nieuwe site. Dat nam echter de nodige tijd in beslag.
In de zomer van 2007 werd de redactie uitgebreid en kwam in korte tijd een compleet vernieuwde site uit de grond. Direct vanaf het begin behoorde FCDBFans.nl weer tot de grootste en bestbezochte FC Den Bosch-websites.

Jupiler League

De Jupiler League heette vroeger gewoon de eerste divisie. De eerste divisie is de op een na hoogste voetbalcompetitie in Nederland die de KNVB organiseert. Het is de laagste divisie waar betaald voetbal gespeeld wordt. Omdat de hoofdsponsor Jupiler is, heet de competitie nu Jupiler League.

Voetbal International (VI)

Voetbal International beter bekend als VI is een voetbaltijdschrift. Opgericht in 1965 is VI het langstlopende tijdschrift in zijn genre. BN-er Johan Derksen is momenteel hoofdredacteur. In augustus 2013 zal hij die functie neerleggen.

Eredivisie Live

Eredivisie Live is het live voetbalkanaal van de Eredivisie Clubs. Het is van de clubs en voor de fans. Iedere speelronde worden alle wedstrijden live uitgezonden. Op het tv-kanaal is zeven dagen in de week voetbal te zien en vaak in HD.

Fox Sports

FOX Sports is het nieuwe live voetbalkanaal van Nederland waarop u geen voetbalwedstrijd meer mist! Met twee nieuwe zenders, FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International, kunt u genieten van nationaal en internationaal topvoetbal: Eredivisie, Jupiler League, KNVB Beker, Barclays Premier League, Serie A, FA Cup, League Cup, Coppa Italia, DFB Pokal en de UEFA Europa League. Kies uw favoriete competitie voor meer informatie.

KNVB

De KNVB is een begrip in Nederland, als grootste sportbond met ruim 1,2 miljoen leden en meer dan 500 medewerkers. Maar waar staat de KNVB nu eigenlijk voor? Hoe ziet de organisatie eruit? Wat zijn de hoogtepunten uit de rijke historie van de voetbalbond? Dit en meer lees je op deze pagina’s.