Serc

VVV Venlo - FC Den Bosch 16-03-15

Wedstrijdverslag VVV Venlo - FC Den Bosch 16-03-15

De laatste strohalm voor de play offs werd niet door de spelers van FC Den Bosch gepakt. In De Koel in Venlo werd kansloos verloren met 4-0. En dat kunnen de Boschenaren zichzelf aanrekenen. Op 15 augustus 2014 won FC Den Bosch met 2-0 van Venlo, maar de ploeg lijkt er niet meer in te geloven.

Er moet gaandeweg iets zijn gebeurd met het zelfvertrouwen, de mentale veerkracht en weerbaarheid is eruit. Zelfs een trainingswissel mocht niet baten. Het feit dat routinier Anthony Lurling vanwege een blessure niet kon meespelen, is ook niet de reden voor het slappe optreden van de Bossche club.

Al na vier minuten stond het op 1-0 door een doelpunt van Melvin Platje. Aziz Khalouta maakte binnen het kwartier de 2-0, nadat Kees Heemskerk een van richting veranderd schot niet goed kon wegwerken. Platje maakte de 3-0 na een goede steekpass. Na de theepauze kwam FC Den Bosch iets beter voor de dag. Werklust was er wel, maar dat was niet genoeg: VVV was gewoon een paar maatjes te groot. Tien minuten na rust kopte Van Crooij via de onderkant van de lat de 4-0 binnen. 

Het is over en uit voor dit seizoen. Nog acht wedstrijden te gaan en dan begint de zomerstop. Een trieste afloop met zorgen voor de club op financieel en sportief gebied.

bron: fcdbfans.nl 

Opstellingen en scoreverloop

Opstelling FC Den Bosch
Kees Heemskerk (k) Moreno Rutten (rv) Tim Hofstede (cv) Mats van Huijgevoort (cv) Ayrton Statie (lv)  Barry Maguire (rm) Maarten Boddaert (cm) Elvis Kabashi (lm) Darren Maatsen (ra) Jort van der Sande (ca) Joey Belterman (la) 

Wissels FC Den Bosch
Thomassen (in) Belterman (uit) '38
Boulghaigh (in) Van der Sande (uit) '46
Ceria (in) Boddaert (uit) '81

Scoreverloop  VVV Venlo - FC Den Bosch: 4-0

VVV VenloFC Den Bosch
minuutspelerminuutspeler
'3Platje
'14Khalouta
'28Platje
'55Van Crooy

Scheidsrechter: Gerritsen
Aantal toeschouwers: 3300
Gele kaart: Maarten Boddaert

bron: fcdenbosch.nl

Fotoserie