Serc

Roda JC - FC Den Bosch 21-12-14

Wedstrijdverslag Roda JC - FC Den Bosch 21-12-14

FC Den Bosch heeft de laatste wedstrijd voor de winterstop afgesloten met een verdiende nederlaag tegen Roda JC. Roda sprong erg slordig om met zijn kansen, waardoor FC Den Bosch een monsterverlies bespaard bleef. Bij het eindsignaal stond het 3-1 op het scorebord.

Al in de eerste minuut kon Dijkhuizen van Roda JC vanuit een standaard situatie de score openen. Met grote moeite hield FC Den Bosch zich na deze treffer overeind, geholpen door de al eerder genoemde slordigheid van de kant van de thuisploeg.

Het was wederom uit een standaard situatie (corner) dat Roda de verdiende 2-0 maakte van alweer Dijkhuizen. Nu brak de hel echt los maar wonder boven wonder liepen de Limburgers niet verder uit.

Na rust ging het iets beter bij FC Den Bosch mede omdat Roda verslapte. Het spel golfde heen en weer en uit een schot op paal van Belterman schoot Mols in de rebound wel raak. FC Den Bosch kreeg de geest en Roda mocht vrezen voor de gelijkmaker. Die kwam er niet.

Een doelpunt van Nathan Rutjes in de allerlaatste minuut maakte een einde aan een slechte, eerste helft van het seizoen 2014-2015 voor de Bossche club. Den Bosch is mijlen verwijderd van de zo vurig gewenste play offs.

bron: fcdbfans.nl 

Opstellingen en scoreverloop

Opstelling FC Den Bosch
Kees Heemskerk (k)  Moreno Rutten (rv) Tim Hofstede (cv) Mats van Huijgevoort (cv) Joey Belterman (lv) Bassou Boulghailgh (rm) Barry Maguire (cm) Benjamin van den Broek (lm) Edoardo Ceria (ra) Erik Quekel (ca) Jordy Thomassen (la) 

Wissels FC Den Bosch
Statie (in) Thomassen (uit) '46
Mols (in) Ceria (uit) '46
Tahapary (in) Van den Broek (uit) '70

Scoreverloop Roda JC - FC Den Bosch: 3-1

Roda JCFC Den Bosch
minuutspelerminuutspeler
'1Dijkhuizen
'31Dijkhuizen
'73Mols
'93Rutjes

Scheidsrechter: Mulder
Aantal toeschouwers: 10.166
Gele kaarten: Tim Hofstede, Benjamin van den Broek

bron: fcdenbosch.nl

Fotoserie