Serc

MVV Maastricht - FC Den Bosch 01-05-15

Wedstrijdverslag MVV Maastricht - FC Den Bosch 01-05-15

FC Den Bosch verloor opnieuw een uitwedstrijd. Dit keer werd tegen MVV - ondanks uitstekend keeperswerk van Bruno Appels - met 3-0 verloren. Het ontbeerde FC Den Bosch voorin aan effectiviteit en wilskracht waardoor het uiteindelijk verdiend met 3-0 verloor. Vaste keeper Kees Heemskerk was ziek was geworden en daarom speelde Bruno Appels weer eens in de basis. Ook voor Darren Maatsen was er een plaats in de basis. Hij kwam zijn jongere broer bij MVV tegen. 

Direct vanaf de start liet MVV merken nog iets van deze laatste thuiswedstrijd te willen maken. MVV ging gaandeweg meer druk naar voren zetten, maar het was de uitstekend keepende Appels die FC Den Bosch voor een achterstand behoedde. Ook in de tweede helft was het Appels die MVV van het scoren afhield. Dat kon niet blijven door gaan en zo geschiedde. Invaller Veldmate mocht volkomen vrijstaand inkoppen en zelfs Appels had hierop geen antwoord: 1-0. 

Daarna kreeg FC Den Bosch de beste kans op een doelpunt. Lurling onderschepte een verkeerde pass en ging op het doel af met één verdediger voor zich en met afspeelmogelijkheden op Maatsen en Belterman. Belterman kreeg de bal maar hij raakte de paal.  Daarna maakte scheidsrechter Dieperink het voor Den Bosch nog erger. Ten onrechte kreeg Barry Maguire een rode kaart na een vermeende overtreding op Brouwers die zeker niet geraakt werd. De penalty werd door Smeets echter op de lat geknald. 

Even later mocht hij op negen meter voor het doel de bal met een volley in het doel schieten: 2-0. In de laatste minuut scoorde Vorthoren ook nog de 3-0 in drie pogingen. Ondanks deze uitslag was Bruno Appels de beste speler van FC Den Bosch.

bron: fcdenbosch.nl 

Opstellingen en scoreverloop

 

 

Fotoserie