Serc

Jong PSV - FC Den Bosch 29-09-14

Wedstrijdverslag Jong PSV - FC Den Bosch 29-09-14

FC Den Bosch is ongenadig hard onderuit gegaan in het Philips Stadion tegen een ontketende Jong PSV. Op het scorebord prijkte na afloop de vernietigende uitslag van 5-1. De Zweedse aanvaller Kevin Kabran kon al na een kwartier spelen van het veld worden afgedragen. En als klap op de vuurpijl kreeg invaller Elvis Kabashi in de slotminuten een rode kaart.

FC Den Bosch was onherkenbaar en deed zichzelf schromelijk tekort. Bij winst had het aansluiting kunnen krijgen bij de top van de Jupiler League. De Bosschenaren werden totaal overklast door de gretige jonge honden van trainer Darije Kalezic. Voor rust was het pleit beslecht en stond het al 3-0 voor de Eindhovenaren. Na rust liep de score verder uit naar 5-0. Den Bosch deed nog iets terug door een benutte strafschop van Barry Maguire.

Invaller Kabashi van Den Bosch kreeg een rode kaart. Dat zal trainer Ruud Kaiser hem niet in dank afnemen. In een eerder interview met het Brabants Dagblad gaf de coach aan zich enorm op te winden over die rode kaarten. Spits Erik Quekel kreeg in het bekerduel tegen SC Cambuur rood en werd voor drie wedstrijden geschorst. Hij ontbrak dus in deze wedstrijd die Den Bosch zo snel mogelijk zal willen vergeten.

bron: omroepbrabant.nl 

Opstellingen en scoreverloop

Opstelling FC Den Bosch
Bruno Appels (k)  Moreno Rutten (rv) Tim Hofstede (cv)  Filipo Penna (cv) Ayrton Statie (lv) Barry Maguire (rm) Benjamin van den Broek (lm) Anthony Lurling (cm) Kevin Kabran (la) Edoardo Ceria (ra) Jordy Thomassen (ca)

Wissels FC Den Bosch
Belterman (in) Kabran (uit) '17
Mols (in) Penna (uit) '46
Kabashi (in) Van den Broek (uit) '54


Scoreverloop  Jong PSV - FC Den Bosch: 5-1

Jong PSVFC Den Bosch
minuutspelerminuutspeler
'17Leemans
'36Van Overbeek
'43Rayhi
'48Boljevic
'65De Wijs
'76Maguire

Scheidsrechter: Dieperink
Aantal toeschouwers: 635
Gele kaarten: Jordy Thomassen en Anthony Lurling
Rode kaart: Elvis Kabashi 

bron: fcdenbosch.nl

Fotoserie