Serc

FC Volendam - FC Den Bosch 14-09-14

Wedstrijdverslag FC Volendam - FC Den Bosch 14-09-14

FC Den Bosch gaf zondag 14 september onnodig een zege weg aan FC Volendam. Het werd gelijkspel in deze uitwedstrijd tegen de koploper van de Jupiler League. In de laatste minuut kwam Volendam met een man minder alsnog langszij en stond 2-2 op het scorebord. Anthony Lurling bleef aan de kant vanwege een blessure.

Voor rust stond het 0-2 voor FC Den Bosch door doelpunten van Erik Quekel en Edoardo Ceria en leek de zege Den Bosch niet te kunnen ontgaan. Na rust zette FC Volendam in op volle kracht door een vierde aanvaller in te brengen. Dat mondde al snel uit op de aansluitingstreffer in de 49ste minuut van Kevin Brands. Het spel van de thuisclub werd grimmig. Scheidsrechter Vink liet veel toe maar een forse overtreding van Gijs Luirink op Barry Maguire kon hij niet onbestraft laten. Luirink kreeg rood.

Volendam liet zich echter niet uit het lood slaan door deze tegenvaller. Het volhardde in zijn spelwijze en bleef het doel van Bruno Appels bestoken. De Bossche doelman bokste de bal onvoldoende weg en die werd vervolgens door Ludcinio Marengo in de negentigste minuut hoog in de touwen geschoten.

bron: fcdenbosch.nl 

Opstellingen en scoreverloop

Opstelling FC Den Bosch
Bruno Appels (k)  Moreno Rutten (rv) Tim Hofstede (cv)  Filipo Penna (cv) Ayrton Statie (lv) Barry Maguire (rm) Benjamin van den Broek (lm) Joey Belterman (cm) Erik Quekel (ca) Edoardo Ceria (ra) Jordy Thomassen (la)

Wissels FC Den Bosch
Kabran (in) Belterman (uit) '75
Mols (in) Thomassen (uit) '87
Van Huijgevoort (in) Hofstede (uit) '79

Scoreverloop  FC Volendam - FC Den Bosch: 2-2

FC VolendamFC Den Bosch
minuutspelerminuutspeler
'16Quekel
'43Ceria
'49Brands
'90Marengo

Scheidsrechter: Vink
Aantal toeschouwers: 4002
Gele kaarten: Moreno Rutten. Edoardo Ceria

bron: fcdenbosch.nl

Fotoserie