Serc

FC Den Bosch - Telstar 27-02-15

Wedstrijdverslag FC Den Bosch - Telstar 27-02-15

FC Den Bosch heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door thuis met 1-2 te verliezen van Telstar. Door dit verlies is het uitzicht op de play-offs in de Jupiler League nagenoeg achter de horizon verdwenen. Den Bosch begon erg zwak aan de wedstrijd. Darren Maatsen had welsiwaar al na vijf minuten de openingsscore kunnen maken, maar hij wachtte te lang en schoot recht op de keeper af van Telstar.

Telstar is al lang niet meer het elftal waar je eenvoudig drie punten aan kan verdienen. De ploeg van Michel Vonk oogt fris en is dreigend. De stand bleef lang op 0-0 vanwege onnauwkeurigheden van de aanvallers van Telstar en het goede keeperswerk van Van Heemskerk. Thomassen en Lurling kregen goede kansen, maar het was Telstar dat voor rust op voorsprong kwam.

Twee minuten na rust was het gedaan met de wedstrijd, want Telstar maakte zijn tweede treffer. Pas na zestig minuten wist Jordy Thomassen de aansluitingstreffer te maken, maar echte grote kansen bleven daarna echter uit. Trainer Van eck bracht Maarten Boddaert nog in als breker, maar het mocht niet baten. Telstar hield zonder problemen de voorsprong in handen.

Door deze dure nederlaag zijn de kansen in de reguliere competitie voor de play-offs verkeken voor FC Den Bosch. De enige mogelijkheid is om in de vierde periode de titel te behalen.

bronnen: fcdenbosch.nl/fcdbfans.nl 

Opstellingen en scoreverloop

Opstelling FC Den Bosch
Kees Heemskerk (k)  Moreno Rutten (rv) Tim Hofstede (cv) Mats van Huijgevoort (cv) Ayrton Statie (lv) Barry Maguire (rm) Anthony Lurling (cm) Joey Belterman (lm) Darren Maatsen (ra) Jort van der Sande (ca) Jordy Thomassen (la) 

Wissels FC Den Bosch
Ceria (in) Thomassen (uit) '77
Boddaert (in) Statie(uit) '87


Scoreverloop  FC Den Bosch - Telstar: 1-2

FC Den BoschTelstar
minuutspelerminuutspeler
'36Kulhan
'47Kulhan
'59Thomassen

Scheidsrechter: Sanders 
Aantal toeschouwers: 3651
Gele kaart: Justin Tahapary

bron: fcdenbosch.nl

Fotoserie