Serc

FC Den Bosch - Sparta Rotterdam 16-01-15

Wedstrijdverslag FC Den Bosch - Sparta Rotterdam 16-01-15

De winterstop is voorbij en FC Den Bosch heeft vrijdagavond met 1-1 gelijk gespeeld tegen Sparta Rotterdam. Al na vijf minuten kwam FC Den Bosch op voorsprong na een loepzuivere pass van Tim Hofstede die door Benjamin van den Broek goed werd afgerond.

In de eerste helft was Mats van Huijgevoort tot twee maal toe dicht bij de 2-0 en ook in de tweede helft waren Alexander Mols en in de rebound Joey Belterman heel dicht bij de bevrijdende tweede treffer. Het mocht echter niet zo zijn.

Want het was Sparta dat twee minuten voor tijd alsnog de gelijkmaker wist te maken nadat Mats van Huijgevoort met twee maal geel en dus rood door scheidsrechter Vink van het veld was gestuurd. 

De wedstrijd in de Vliert werd een half uur stilgelegd omdat de vier lichtmasten het begaven zo rond de 59ste minuut. Na een half uur was er weer licht en hervatte scheidsrechter Pieter Vink de wedstrijd.

bron: fcdenbosch.nl

Opstellingen en scoreverloop

Opstelling FC Den Bosch
Kees Heemskerk (k)  Barry Maguire (cv) Tim Hofstede (cv) Mats van Huijgevoort (lv) Elvis Kabashi (cm) Benjamin van den Broek (rm) Anthony Lurling (cm) Joey Belterman (lm) Edoardo Ceria (ra) Erik Quekel (ca) Alexander Mols (la) 

Wissels FC Den Bosch
Penna (in) Hofstede (uit) '49
Tahapary (in) Ceria (uit) '68
Boulghaigh (in) Kabashi (uit) '71

Scoreverloop  FC Den Bosch - Sparta: 1-1

FC Den BoschSparta Rotterdam
minuutspelerminuutspeler
'5Van den Broek
'88Breedijk

Scheidsrechter: Vink
Aantal toeschouwers: 3371
Gele kaarten: Tim Hofstede, Anthony Lurling, Mats van Huijgevoort
Rode kaart: Mats van Huijgevoort

bron: fcdenbosch.nl

Fotoserie

foto's: fcdenbosch.nl