Serc

FC Den Bosch - RKC Waalwijk 22-08-14

Wedstrijdverslag FC Den Bosch - RKC Waalwijk 22-08-14

FC Den Bosch verloor vrijdagavond van RKC Waalwijk in een hectische duel. Ondanks veel goede mogelijkheden die vooral in de tweede helft in hoog tempo werden gecreƫerd, kon de thuisclub dat bijna 70 minuten met 10 man moest spelen, een ongelukkig opgelopen 0-3 achterstand slechts tot 2-3 wegwerken.

De vorige week nog luid bejubelde Edoardo Ceria kreeg na 23 minuten rood van scheidsrechter Lindhout, omdat hij na een tegen hem begane overtreding te heftig reageerde door zijn tegenstander Nick Koster met twee handen tegen de grond te duwen. Door een afgeslagen bal stond FC den Bosch toen met 1-0 achter nadat Maarten Boddaert een forse blessure had opgelopen en er even wanorde was in de defensie. 

De 0-2 en 0-3 ontstonden toen FC den Bosch met man en macht probeerde de schade te herstellen. Dat lukte pas in de slotfase, maar de tijd was net te kort om tenminste gelijk te komen.

bron: fcdenbosch.nl

Opstellingen en scoreverloop

Opstelling FC Den Bosch
Bruno Appels (k)  Moreno Rutten (rv) Tim Hofstede (cv)  Maarten Boddaert (cv) Mats van Huijgevoort (lv) Barry Maguire (rm) Benjamin van den Broek (lm) Anthony Lurling (cm) Edoardo Ceria (ra) Kevin Kabran (la) Jordy Thomassen (ca)

Wissels FC Den Bosch
Penna (in) Boddaert (uit) '23
Quekel (in) Kabran (uit) '59
Belterman (in) Van den Broek (uit) '79

Scoreverloop  FC Den Bosch - RKC Waalwijk: 2-3

FC Den BoschRKC Waalwijk
minuutspelerminuutspeler
'21Calabro
'72Braber
'85Calabro
'87Belterman
'88Quekel

Scheidsrechter: Lindhout
Aantal toeschouwers: 4176
Gele kaarten: Anthony Lurling
Rode kaart: Edoardo Ceria

bron: fcdenbosch.nl

Fotoserie

foto's: Henk van Esch