Serc

FC Den Bosch - NEC Nijmegen 24-04-15

Wedstrijdverslag FC Den Bosch - NEC Nijmegen 24-04-15

FC Den Bosch verloor van kampioen NEC dat op halve kracht de wedstrijd met 1-3 naar zich toehaalde. NEC leek er weinig zin in te hebben en was misschien al in gedachten bezig met de eredivisie van het komend seizoen. Den Bosch was op zoek naar eerherstel maar kon echter niet voorkomen dat de Nijmegenaren voor rust al op 0-2 stonden. Balverlies en fouten van FC Den Bosch werden afgestraft.

Na rust ging de ploeg van coach van Eck op zoek naar de aansluiting en was Lurling daar dicht bij. Helaas knalde hij eerst tegen de paal en werd daarna een treffer voorkomen door goed keeperswerk van Vanhamel. Elvis Kabashi maakte uiteindelijk toch de aansluitingstreffer door van afstand de bal erin te poeieren. Het mocht echter niet baten want in de slotfase besliste Navarone Foor de wedstrijd door de 1-3 te maken.

Doordat Telstar met 5-0 won van hekkensluiter RKC Waalwijk wisselden FC Den Bosch en Telstar van positie in de Jupiler League. Den Bosch staat nu op plek 16. Nog twee wedstrijden te gaan en dan snel vergeten dit seizoen.

Opstellingen en scoreverloop

 

 

Fotoserie