Serc

FC Den Bosch - MVV Maastricht 21-11-14

Wedstrijdverslag FC Den Bosch - MVV Maastricht 21-11-14

FC Den Bosch en MVV Maastricht bevinden zich beiden in de kelder van de Jupiter League. Het was voor beide clubs dus zaak niet te verliezen. Den Bosch trok aan het langste eind en won met 2-1 dankzij twee goals van Barry Maguire.

Den Bosch begon moeizaam met een nieuw spelsysteem - Lurling achter twee diep spitsen zonder de gepasseerde Quekel. Er waren in deze fase meer kansen voor MVV. Pas in de veertigste minuut kreeg Ceria een dot van een kans die hij verprutste door naast te schieten en niet door te geven aan de geheel vrijstaande Lurling.

In de tweede helft werd de wedstrijd eindelijk aantrekkelijker voor de toeschouwers. In de 56-ste minuut werkte Maguire de bal in het doel van MMV-keeper Coppens na een ingooi van Rutten. Hierna kwamen er veel kansen voor FC Den Bosch die niet werden verzilverd.

Het was pas na een combinatie van Lurling-Maguire  in de 70-ste minuut dat de tweede goal van Maguire viel. MVV bracht de spanning terug door een doelpunt van Hikspoors in de 80-ste minuut. De Maastrichtenaren waren in de slotfase dicht bij de gelijkmaker, maar keeper Heemskerk voorkwam een puntendeling.

bron: omroepbrabant.nl 

Opstellingen en scoreverloop

 

 

Fotoserie

foto's Henk van Esch