Serc

FC Den Bosch - FC Volendam 23-01-15

Wedstrijdverslag FC Den Bosch - FC Volendam 23-01-15

FC Den Bosch werd vrijdagavond 23 januari in eigen huis vernederd door FC Volendam. Den Bosch kon weinig terugdoen en verloor met 0-5. Het was schrijnend om het verschil in klasse te zien.

Henk Veerman van FC Volendam opende de score al in de negende minuut en maakte er in de loop van de wedstrijd er nog twee bij. Voormalig FC Den Bosch speler Kevin Brands prikte er twee in. Keeper Heemskerk had gelukkig een aantal goede reddingen anders zou de score nog verder zijn opgelopen.

Ruud Kaiser dacht na vorige week tegen Sparta de ideale opstelling te hebben gevonden, maar met Tim Hofstede en Barry Maguire leek het achterin wel Zwitserse gatenkaas. Combinaties met meer dan drie man lukten ook zelden. Een eretreffer zat er niet in.

Door de ruime nederlaag raakt FC Den Bosch opnieuw verder achter op de plaatsen die recht geven op deelname aan de play-off. Maar misschien moet de club die aspiraties dit seizoen gewoonweg vergeten.

bronnen: fcdbfans.nl/fcdenbosch.nl 

Opstellingen en scoreverloop

Opstelling FC Den Bosch
Kees Heemskerk (k)  Justin Tahapary (rv) Barry Maguire (cv) Tim Hofstede (cv) Ayrton Statie (lv) Benjamin van den Broek (rm) Anthony Lurling (cm) Joey Belterman (lm) Edoardo Ceria (ra) Erik Quekel (ca) Alexander Mols (la) 

Wissels FC Den Bosch
Van der Sande (in) Quekel (uit) '46
Kabashi (in) Belterman (uit) '46
Thomassen (in) Ceria (uit) '58

Scoreverloop  FC Den Bosch - FC Volendam: 0-5

FC Den BoschFC Volendam
minuutspelerminuutspeler
'10Veerman
'34Brands
;51Brands
'58Veerman
'66Veerman

Scheidsrechter: Lindhout
Aantal toeschouwers: 2781

bron: fcdenbosch.nl

Fotoserie

foto's: fcdenbosch.nl