Serc

FC Den Bosch - FC Oss 01-11-14

Wedstrijdverslag FC Den Bosch - FC Oss 01-11-14

In een door rellen ontsierd duel tussen twee Brabantse ploegen ging FC Oss aan de haal met de overwinning. De wedstrijd in de Vliert in Den Bosch werd tweemaal stilgelegd vanwege die ongeregeldheden.

FC Den Bosch bakte er in de eerste helft helemaal niets van. FC Oss was dichter bij de openingstreffer. Een doelpoging van Jonathan Opoku werd van de lijn gehaald. Twintig minuten later was hij wel trefzeker. Oss ging verdiend met 0-1 de rust in.

De tweede helft deed FC Den Bosch zeker wat terug. Keeper Luuk Koopmans van FC Oss hield een schot van Barry Maguire tegen. Maar qua voetbal hield het niet over. Bossche fans misdroegen zich dermate dat de scheidsrechter het spel twee keer stillegde. De tweede keer ging hij zelfs het veld af gevolgd door de spelers.

Na een kwartier kwamen spelers en leiding weer terug en kon de rest van de wedstrijd rustig worden afgespeeld. Vedediger Jeffrey Ket van FC Oss liep tegen zijn tweede gele kaart en moets van het veld af.

bron: omroepbrabant.nl

Opstellingen en scoreverloop

Opstelling FC Den Bosch
Kees Heemskerk (k)  Moreno Rutten (rv) Tim Hofstede (cv) Mats van Huijgevoort (cv) Ayrton Statie (lv) Barry Maguire (rm) Benjamin van den Broek (cm) Joey Belterman (lm) Edoardo Ceria (ra) Erik Quekel (ca) Anthony Lurling (la) 

Wissels FC Den Bosch
Thomassen (in) Lurling (uit) '46
Mols (in) Statie (uit) '78
Kabashi (in) Belterman (uit) '84

Scoreverloop  FC Den Bosch - FC Oss: 0-1

FC Den BoschFC Oss
minuutspelerminuutspeler
'41Opuku

Scheidsrechter: Braamhaar
Aantal toeschouwers: 3886
Gele kaarten: 

bron: fcdenbosch.nl

Fotoserie

foto's: Henk van Esch