Serc

Almere City - FC Den Bosch 07-11-14

Wedstrijdverslag Almere City - FC Den Bosch 07-11-14

FC Den Bosch zakt steeds dieper in het moeras na het onverwachte verlies tegen Almere City FC. Het leek lange tijd erop dat Den Bosch één punt mee zou nemen in deze uitwedstrijd , maar in de extra tijd schoot Receveur de thuisploeg alsnog naar de overwinning: 2-1.

De Bossche club hoopte op een zege na alle misère van de afgelopen week, maar nu wenkt alweer de kelder van de Jupiler League. Den Bosch kon het eerste halfuur nog wat weerstand bieden, maar de druk van Almere werd steeds groter.

Keeper Kees Heemskerk van Den Bosch eiste met aantal goede safes de hoofdrol op. Het is echter nooit goed als de keeper die rol krijgt. Onverwachts maakte Anthony Lurling in de tweede helft de openingstreffer voor Den Bosch. Enzo Boldewijn maakte nauwelijks een minuut later alweer gelijk.

In de slotfase drong Almere de Bosschenaren ver terug in de verdediging en waren de kansen om binnen reguliere tijd de zege binnen te halen zeer talrijk. Het was Receveur die tot afgrijzen van de Bosschenaren de bal in de bovenhoek knalde in de laatste seconden van de 95-ste minuut.

bronnen: fcdenbosch.nl/bd.nl 

Opstellingen en scoreverloop

Opstelling FC Den Bosch
Kees Heemskerk (k)  Moreno Rutten (rv) Tim Hofstede (cv) Mats van Huijgevoort (cv) Ayrton Statie (lv) Barry Maguire (rm) Benjamin van den Broek (lm) Anthony Lurling (cm) Edoardo Ceria (ra) Erik Quekel (ca) Jordy Thomassen (la) 

Wissels FC Den Bosch
Mols (in) Ceria (uit) '64
Belterman (in) Lurling (uit) '82

Scoreverloop  FC Den Bosch - FC Oss: 0-1

Almere City FCFC Den Bosch
minuutspelerminuutspeler
'68Lurling
'69Boldewijn
'95Receveur

Scheidsrechter: Van den Kerkhof
Aantal toeschouwers: 914
Gele kaarten: 

bron: fcdenbosch.nl

Fotoserie