Serc

Achilles '29 - FC Den Bosch 08-03-15

Wedstrijdverslag Achilles '29 - FC Den Bosch 08-03-15

De kansen voor de play offs zijn verkeken voor FC Den Bosch. Althans daar rekent niemand meer op na het verlies tegen Achilles'29. In de openingsfase van het duel waren er slechts wat kleine kansjes over en weer op de matige grasmat op de Heikant. FC Den Bosch had een licht overwicht en was met een kopballetje van routinier Anthony Lurling het gevaarlijkst.

Achilles kwam daarna stukje bij beetje wat beter in de wedstrijd. Even voor rust kwam de thuisploeg op voorsprong.  Na de pauze nam Achilles'29 meer het initiatief. Dat resulteerde meteen in een aantal kansen, maar het schortte in de afwerking. Direct daarop was het wel raak. Twan Smits scoorde uit een vrije trap van net buiten het strafschopgebied.

Daarna had Achilles veel geluk. De kopbal van de Bossche invaller Jort van de Sande stuitte via de onderkant van de lat weer het veld in. In de slotfase kwam Den Bosch weer terug in de wedstrijd. Barry Maguire benutte een strafschop, maar daar bleef het ook bij. Het was te laat.

bron: omroepgelderland.nl

Opstellingen en scoreverloop

Opstelling FC Den Bosch
Kees Heemskerk (k)  Justin Tahapary (rv) Tim Hofstede (cv) Maarten Boddaert (cv) Mats van Huijgevoort (lv)  Barry Maguire (rm) Anthony Lurling (cm) Joey Belterman (lm) Jordy Thomassen (ca) Darren Maatsen (ra) Edoardo Ceria (la) 

Wissels FC Den Bosch
Kabashi (in) Belterman (uit) '61
Van der Sande (in) Ceria (uit) '61
Statie (in) Thomassen (uit) '74

Scoreverloop  Achilles'29 - FC Den Bosch: 2-1

Achilles'29FC Den Bosch
minuutspelerminuutspeler
'40Dingil
'60Smits
'86Maguire

Scheidsrechter: Boot
Aantal toeschouwers: 1624
Gele kaart: geen

bron: fcdenbosch.nl

Fotoserie