Serc

Sponsors

Opel is vanaf het seizoen 2013/2014 hoofdsponsor van Feyenoord. In maart 2013 werd bekendgemaakt dat de autoleverancier weer op de wedstrijdshirts zal verschijnen. Opel was al sponsor van de Rotterdamse club tussen 1984 en 1989. Opel is tot en met 2017 verbonden aan Feyenoord.

Puma is sinds 2009 de shirtsponsor van Feyenoord nadat het die rol van Kappa had overgenomen. Het kledingmerk is geen onbekend merk voor de Feyenoorders, tussen 1983 en 1987 was het ook al de shirtsponsor.

Sinds jaar en dag is Amstel een grote sponsor van Feyenoord en tevens de bierleverancier tijdens wedstrijden. In 2011 is de samenwerking verlengd tot medio 2014. Al sinds 1994 is het biermerk verbonden aan de club en bij supporters ook bekend om de Feyenoord bierblikken die de brouwer speciaal produceert.

HDI Gerling is een schadeverzekeringsmaatschappij voor de industriele sector en is sinds 2011 verbonden als sponsor aan Feyenoord. Het bedrijf behoort tot de grotere sponsors van de club. Het huidige contract duurt nog tot en met 2014.

Sinds de zomer van 2013 is DrukwerkMAX een van de grotere partners van Feyenoord. DrukwerkMAX is een online drukkerij en heeft zich voor 3 jaar verbonden aan de club.  Het bedrijf is daarnaast ook de huisdrukker van Feyenoord.

De Vriendenloterij is al lange tijd sponsor van Feyenoord. Supporters kunnen Feyenoord steunen door loten te kopen waarbij de helft van de opbrengst hiervan direct naar de jeugdopleiding van de club gaat. Dit is door de jaren heen zeer lucratief gebleken voor de jeugdopleiding.