Serc

Wesley Verhoek

Wesley Verhoek - 25/09/1986

Wesley Verhoek begint zijn profloopbaan bij ADO Den Haag waar hij in het seizoen 2003/2004 debuteert. Als rechterspits zal hij daar uiteindelijk zes seizoenen spelen en uitgroeien tot een ware publiekslieveling. Kenmerkend voor de geboren Leidschendammer zijn de puntgave voorzetten en Haagse mentaliteit. Dit is ook Nottingham Forrest niet onopgemerkt gebleven en een transfer hangt in de lucht. Op het laatste moment ketst de deal af en blijft hij in de Hofstad. Hier wordt hij herenigd met broer John.

In het succesvolle seizoen van 2010/2011 wekt Verhoek de interesse van veel clubs. Hij kiest voor FC Twente en vertrekt naar Enschede in de winterstop van het seizoen 2011/2012. Het resterende halfjaar draait uit op een teleurstelling mede veroorzaakt door blessureleed.

De opluchting heerst bij Verhoek wanneer hij hoort dat FC Twente en Feyenoord een akkoord hebben bereikt over een ruil tussen hem en Jerson Cabral. In de zomer van 2012 verkast hij daarop naar Rotterdam en wordt zo herenigd met oud- ploeggenoten Lex Immers en Guyon Fernandez. In de Kuip kan hij in zijn debuutseizoen voor de Rotterdammers niet overtuigen en geniet Ruben Schaken de voorkeur op de rechterflank. Door veel invalbeurten komt hij nog tot 25 duels en maakt slechts 1 doelpunt.