Serc

Lex Immers

Lex Immers - 08/06/1986

Lex Immers debuteert op 24 augustus 2007 namens ADO Den Haag waarin hij zal uitgroeien tot een absolute publiekslieveling. Kort na zijn debuut in de hoofdmacht tekent hij zijn eerste contract. In zijn debuutseizoen scoort Immers direct negenmaal en dwingt hij met de ploeg promotie naar de Eredivisie af. Zijn tomeloze inzet en fanatisme maken van hem een boegbeeld in Den Haag. Het hoogtepunt beleeft Immers wanneer ADO Den Haag in het seizoen 2010/2011 zich kwalificeert voor Europees voetbal.

Door dit sterke seizoen van de middenvelder is er concrete interesse van Feyenoord maar tot een deal komt het niet. Het seizoen erop maakt hij zijn opwachting op de Europese velden als aanvoerder van ADO Den Haag. Het seizoen verloopt voor ADO moeizaam maar desondanks weet Immers acht keer te scoren.

In het voorjaar van 2012 komt het dan alsnog tot een deal tussen beide clubs en zet Immers de overstap naar de Kuip. Gedurende het seizoen 2012/2013 weet Immers direct een basisplaats te veroveren en komt hij tot 12 doelpunten in 32 wedstrijden. Met zijn goals heeft de aanvallende middenvelder een belangrijk aandeel in het succesvolle seizoen van de Rotterdammers.