Serc

In het nieuws

AZ donderdag voor plek 1 in poule Europa-league

AZ gaat aankomende donderdag voor plek 1 in de poule van de Europa-league. De Alkmaarders zijn al geplaatst maar plek 1 kan natuurlijk nooit kwaat voor de loting van de volgende ronde. AZ zit in een poule met PAOK Saloniki, Maccabi Haïfa en Shaktar Karagandy. Donderdag gaat AZ in het Toumba Stadion aantreden tegen nummer 1 PAOK dat dus ook al geplaatst is. Het lijkt toch zaak voor Advocaat en zijn ploeg om na de twee nederlagen de ploeg toch weer op de rails te krijgen aangezien er na PAOK ook nog twee competitie wedstrijden en een beker wedstrijd voor de boeg staan. Donderdag wordt deze wedstrijd live op RTL7 uitgezonden.

AZ treedt na een lange stop aan tegen Go Ahead Eagles

aankomende zondag treedt AZ aan in eigen huis om 14:30 tegen Go Ahead Eagles. De ploeg van Foeke Booy staat momenteel 7de en dat is voor de promovendus natuurlijk een prachtig resultaat na 5 wedstrijde. AZ staat momenteel op de 11de plaats en zal moeten winnen om mee te draaien zonder dat ploegen kunnen uitlopen. Het zal een heerlijke pot worden die natuurlijk op deze site een mooi wedstrijdverslag krijgt en als primeur live wordt verslagen op Quiroy radio! deze radio is op www.myradiostream.com/quiroyradio te beluisteren en daar hoor je zondag ook AZ - Go Ahead Eagles door je speakers.

AZ wint in drie keer van Atromitos

 

AZ heeft zich geplaatst voor de poulfase van de Europa League na de 3-3 overwinning op Atromitos die in drie delen werden verslagen. AZ wist vorige week in Griekenland ook al knap te winnen met 1-3 (doelpunten van: Aron Johannsson, Johann Berg Gudmundsson 2 keer) en de Alkmaarders zouden het "gewoon"moeten afmaken in de Kaasstad van Nederland. Dit verliep toch heel anders omdat al na 2 minuten Marcus Henriksen onterecht van het veld werd gestuurd en doordat de Franse scheidsrechter de bal later in de eerste helft ook nog onterecht op de stip legde. Esteban keerde de penalty voor AZ waardoor er toch gerechtigheid was. De Alkmaarders gingen met 0-0 de rust in terwijl er in het stadion een soort brandlucht te ruiken was, toen het spel alweer was hervat zagen de AZ supporters ook nog een brandweer met zwaailichten staan en ook was te zien hoe de skyboxen werden ontruimd. tijdens dit gebeuren sloeg Atromitos toe via Dimitios die na een prachtige redding van Esteban in de rebound de bal binnen kopte. terwijl de lichten in het AFAS stadion uitvielen en de scheidsrechter in overleg was met zijn assistenten kwamen zij tot de conclusie dat er vanwege de veilig heid niet veder gespeeld mocht worden. Het stadion werd geheel ontruimd en de brandweer kon de brand blussen. aangezien de staking langer als een halfuur duurde moest de wedstrijd om 11:00 de volgende morgen gespeeld worden. Dit gebeurde ook en in dit duel bleek dat AZ nog hard aan de bak moest want zelf had de thuisploeg één kans gecreëerd en moest het één goal incaseren. Na heel veel verdedigen en fantastische reddingen van Esteban bleek die goal niet genoeg te zijn voor Atromitos om naar de groepsfase te gaan, die AZ wel bereikte en daar PAOK Saloniki, Haifi en Sjachter Karagandy zal treffen.

AZ Haalt Avidc

 

AZ is heel dicht bij het aantrekken van de Zweed met een Bosnisch paspoort. Denni Avdic speelde vorig seizoen voor PEC Zwolle toen hij werd uitgeleend door Weder Bremen. Bij Pec Zwolle deed Avdic het aardig in 23 wedstrijden wist de Zweed 8 keer te scoren. Avdic moet als opvolger van de naar Sunderland vertrokken Jozy Altidore fungeren en ook als concurentie in de spits postitie voor Aron Johannsson. AZ was eerder ook al bezig met te onderhandelen over Mike van Duinen van Ado Den Haag, die bleek voor AZ toch te duur. Op de achtergrond heeft AZ ook nog het talent Eli Babalj die volgens Gertjan Verbeek nog een beetje moet wennen en dus als Avdic komt een 3de spits is.

AZ verslaat Getafe

Op de jaarlijkse fandag heft AZ met een overtuigende 3-0 Getafe verslagen in het eigen AFAS Stadion. De fandag begon om 13:00 al met rondom en in het AFAS Stadion vele activiteiten zoals een kijkje in de AZ bus en op de foto met de KNVB Beker. veel te doen dus, maar om 15:25 zat iedereen te wachten op de spelerspresentatie die overigens pas 20 minuten later begon daarna begon de wedstrijd AZ - Getafe die meteen na 35 seconden een doelpunt van Roy Beerens kende. Na een kwartier was de wedstrijd eigenlijk beslist omdat Viktor Elm voor 2-0 tekende, Na rust vielen er twee rode kaarten aan de kant van Getafe en wist AZ via Aron Johannsson ook nog 3-0 te maken. na de wedstrijd was er ook nog een geslaagde handtekeningensessie. Ook van de fandag kan een ""Picture of the Match" gekozen worden stem nu op de facebook van ons genaamd : az website serc.

Fandag 2014

AZ Fandag,

Op Zondag 21 Juli is het weer zo ver AZ houdt haar Fandag. Rondom het terrein zijn heel veel activiteiten en er is een wedstrijd tussen oud AZ spelers en een aantal Supporters. dan om 15:25 is de spelers presentatie waar alle spelers in het AFAS stadion aan de trouwe AZ supporters worden voorgesteld. Om 16:00 begint het spektakel van de middag en van de gehele fandag 2014: AZ-Getafe. de Spaanse ploeg uit de primera division is een prachtige voorbereiding natuurlijk op de Johan Cruijff Schaal volgende week zaterdag om 20:00. Iedereen veel plezier bij de Fandag van AZ  

Nieuwe uitshirts

AZ presenteert de nieuwe uitshirts,

Op zaterdag 6 Juli heeft AZ de nieuwe uitshirts van het seizoen 2013-2014 gepresenteerd. Het donkerblauwe shirt zal voornamelijk in de competitie en beker uitwedstrijden gebruik worden en het licht blauwe voornamelijk in de Europa league laat even weten wat je er van vind op onze Facebook genaamd: az website serc 

AZ wint ook van SV Kleine Sluis


Op woensdag 3 Juli heeft AZ haar tweede oefenduel gewonnen met 0-8. De Alkmaarders begonnen met een sterke opstelling met onder andere Gudelj, Wuytens, Gouweleeuw en Viergever. Viergever werd op een nieuwe positie opgesteld door Verbeek namelijk op de linksback positie. Omdat AZ met Wuytens en Gouweleeuw twee goede centrale verdedigers in huis heeft gehaald en er nog geen goed bod voor Nick Viergever is, moet Verbeek hem toch kwijt ergens daar achterin, het werd dus de linksback positie. de doelpuntenmakers waren: Beerens 2 keer, Babalj 2 keer, Aron Johannsson, Overtoom, Gorter en Gudelj

Transfer Maher bijna rond

De transfer van Adam Maher lijkt nu bijna zeker aangezien PSV graag Maher maandag graag in de voorbereiding wil hebben. Het enige wat nu nog moet gebeuren is volgens PSV de puntjes op de i, en dan is het zeker. een waarschijnlijke ploegenoot van Maher wordt dan ook de aan HSV gehuurde Jeffrey Bruma.

AZ Legt Wuytens en Gudelj vast

AZ legt Gudelj en Wuytens 100% vast na de geslaagde medischekeuring van afgelopen weekend. De twee trainden gisteren mee met hun nieuwe trainer,club en ploeggenoten en ze hadden er na deze rustige training meteen zin in. Ook nieuwkomers Jeffrey Gouweleeuw en Eli Balbalj waren zeer enthousiast over AZ. Maar de bijzonderste man toch wel op het trainingsveld gister was de man die met AZ 4 jaar geleden kampioen werd Kew Jaliens die nu zijn conditie bij AZ op peil houdt.

AZ legt Ouwejan vast

AZ legt talent Ouwejan vast tot 2016. De middenvelder die al een aantal jaren in de jeugd opleiding van AZ speelt vind het onwijs gaaf om zijn eerste echte contract te tekenen
 

Ajax ontkent mogelijke transfer Maher

AJAX ontkent dat Maher een mogelijke transfer naar de Amsterdammers maakt. Marc Overmars vertelt ons dat AJAX de ogen op Heracles speler Lerin Duarte heeft gericht.

AZ geeft Gerald Sibon een stageplek

Gerald Sibon komt bij AZ voor zijn stage voor de trainerscursus 1.

PSV wil Adam Maher 100%

PSV jaagt na de verkoop van Lens en waarschijnlijk van Mertens op Adam Maher. De Eindhovenaren zouden na de verkoop van deze 2, 18 miljoen minimaal in de kas hebben.

AZ breikt mondeling akkoord met Gudelj

AZ heeft een mondeling akkoord met de middevelder van NAC bereikt en volgens Steward is dit de laatste en een hele belangrijke aankoop we zullen zien.