Serc
Momenteel ben je hier:Serc/Voetbal/Eredivisie Nederland/De AZ site voor Fans!

AZ Alkmaar

De Stand

AZ speelt in de Eredivisie en onder deze link kan je zien hoe AZ er voor staat. natuurlijk kan je ook zien hoe de andere eredivisionisten er voor staan. Wie pakt die schaal? Wie haalt Europees voetbal? Wie speelt Play-offs? Wie degeradeert? je ziet het al je op het linkje: ''De Stand'' drukt! 

 

 

Foto's

Bij foto's kan je alle Pictures of the Match bewonderen. Picture of de Match is een verkiezing op de facebook van ons, Hier kun je uit 3 foto's stemmen van de laatste wedstrijd van AZ. de winnende foto verschijnt dan op de website hier bij foto's.

 

 

De Historie

AZ werd in 1967 opgericht en kent net zoals alle andere clubs een rijke historie. Als je op de linkt klikt krijg je die van AZ te zien. AZ heeft veel dingen al meegemaakt en als AZ fan hoop je natuurlijk dat AZ nog veel meer gaat mee maken. de geschiedenis is positief en negatief druk op de link voor de geschiedenis.

 

 

Nieuws

  • Verlies in Almelo na hele slechte wedstrijd
  • AZ na 2-2 tegen PAOK groepswinnaar!
  • AZ Gaat voor 3 punten tegen PAOK
  • AZ verliest in slotminuut van FC Twente
  • AZ onderuit tegen hekkensluiter N.E.C
  • Ortiz meldt zich ziek af voor N.E.C - AZ
  • AZ verslaat in eigen huis Maccabi Ha├»fa
  • Advocaat nog steeds ongeslagen!
  • Gudelj 3 wedstrijden geschorst

 

 

 

 

Selectie en Staf

Hier vind je alle spelers van het seizoen 2013-2014 en ook de trainer en zijn assistenten. Als je op: ''meer'...'' drukt bij een speler krijg je ook een korte biografie van deze speler met 3 foto's. kortom een zeer mooi overzicht van alle AZ spelers van dit seizoen. Ook is er onderin deze pagina een link naar vertrokken spelers waar je als je op die link drukt de laatste vertrokken spelers vind.

 

 

Wedstrijden

Hier vindt je alle wedstrijden die AZ dit seizoen heeft gespeeld of nog moet spelen. Als je de link aandrukt krijg je allereerst een zelf geschreven voorbeschouwing te zien, het stadion, de scheidsrechter van dienst, de feitjes en weetjes over AZ en de tegenstander en ook nog hoeveel toeschouwers die wedstrijd bezochten. Ook is er als klap op de vuurpijl een zelf geschreven wedstrijdverslag te lezen.

 

 

AFAS Stadion

Het AFAS Stadion is de thuisbasis van AZ. Het stadion heeft een capaciteit van 17.023 mensen en het is de opvolger van de Alkmaarder Hout. Het AFAS Stadion werd in 2006 geopend en heeft de aller beste grasmat van Nederland. Momenteel worden er aan de achterzijde kantoorpanden gebouwd onder de tribune en er is een plan om er ook een casino te laten huizen. klik op de link voor nog meer informatie.