Serc
Momenteel ben je hier:Serc/Pretparken/Efteling

Efteling

De Efteling blijft altijd weer verrassend en blijft boeiend voor zowel jong als oud(er)

Meningen over de Efteling (ingezonden mails)

Gisteren gingen we er om 19.00u eens goed voor zitten! De nieuwe Efteling-show Ravelein. Er moet gezegd: Wat een geweldig mooi decor, schitterend gewoon!! 

Heel mooi opgezet verhaal met idd echte raven! Helaas werd de show na ongeveer 15 min. afgebroken en moesten de tribunes ontruimd worden omdat.....? Dat blijft een mistery. Jammer, jammer,jammer! Maar ondanks dat een echte aanrader!! 

Ontdek in de Efteling de magische stad Raveleijn en beleef de spectaculaire parkshow. Er zijn vijf à zes voorstellingen per dag met paarden en échte raven.

Ik ben 2de kerstdag bij de efteling geweest, en het was echt top! reuze gesellie! 

Vooral de schaatstbaan was erg leuk! 

Ik ben daar een heel leuk meisje tegen gekomen op de schaatstbaan, ik stond langs de kant en zij kwam langs me schaatsen, 2 keer, later vroeg ik haar nog hoe het gegaan was met het schaatsen, en ze antwoorde: goed! ik heb een heel rondje geschaatst!!

Wij hebben kortingsbonnen voor de efteling. Nu zijn wij de eerste week van de mei vakantie daar in de buurt met onze kinderen van 2 en 4. Nu had ik het park gemaild met de vraag wat nou de rustigste dag zou zijn (ik snap dat dat een moeilijke vraag is om te beantwoorden). Ze konden mij er niet echt een antwoord op geven. Ik gooi hem er hier dus nog even in. Ook al weet ik het antwoord waarschijnlijk al.

Wat ik nog dacht was, of het misschien rustiger zou zijn op koninginnedag??? Als die dag net zo druk is als alle anderen gaan we gewoon wanneer het ons uitkomt.

Zijn er verder nog andere goeie bruikbare tips? Ik ben er zelf nog nooit geweest.

Moeten we er vroeg zijn of juist later op de dag? Hoe zit het met parkeren?

Kan ik on line kaarten bestellen met die AH bonnen?

Ik ben meerdere keren met jonge kinderen naar de Efteling geweest, hele dagen. Met kinderen van die leeftijd breng je waarschijnlijk de meeste tijd door in het Sprookjesbos en Land van Laaf en ga je in de Droomvlucht, Carnaval Festival, misschien Fata Morgana en met je oudste eventueel in de Bob. Qua drukte maakt het tijdstip van de dag volgens mij niet zoveel uit. Qua dag in de vakantie heb ik geen idee.