Serc
Momenteel ben je hier:Serc/Lagere maandlasten

Lagere maandlasten

Wat ze je nooit vertellen..............
Al die instanties die er zogenaamd zijn voor u als consument (zoals de ANWB, de Consumentenbond) zeggen niet dat ze veel geld verdienen aan hun adviezen en indirect verzwijgen ze dus ook dat al deze adviezen zijn ingegeven door ''welke partij'' de hoogste commissie wil betalen.

Zo wordt je dus bestolen!

Wakker worden! 

''Wist je wel dat je daarop 231 Euro per jaar kunt besparen?'' Oh ja Tom Coronel? Weet jij dan wat ik nu betaal? Nee toch? Dus waar haal je die wijsheid vandaan?

''U sluit een 3-jarig contract en we geven u de garantie dat uw prijzen 3 jaar lang hetzelfde blijven!''  Als een energieleverancier dat zegt dan weet ik 1 ding zeker..... De prijzen voor energie gaan omlaag!

''Onbeperkt bellen, onbeperkt SMS en onbeperkt internet'' En daarna volgen een paar snel uitgesproken zinnen! Trap er niet in!

En toch valt er op jaarbasis zoveel te besparen! Meer zelfs dan je denkt en vaak nog eenvoudiger dan je verwacht. Voor iedereen valt het bedrag aan besparing weer anders uit want uiteraard is niemand hetzelfde. Het enige dat het je kost is een uurtje van je tijd en in dat uur kun je veel geld verdienen.

We vertellen je graag hoe:

1- Maak de keukentafel vrij

2- Zoek je ordner (of schoendoos) met polissen en andere contracten

3- Neem een vel papier en noteer van ieder contract (verzekering, telefoon, energie) wat het je kost

4- Leg daar onze laagste prijzen naast en bereken het verschil

5- Let op dat je geen appels met peren vergelijkt. Je wilt geen service of luxe inleveren maar alleen geld beparen!

6- Kijk of het eindbedrag de moeite waard is en zet de laatste stap!

Klik hier om naar de volgende stap te gaan