Serc

FC Oss - FC Den Bosch

Wedstrijdverslag FC Oss - FC Den Bosch

foto: Henk van Esch

FC Den Bosch heeft zijn eerste overwinning geboekt ten koste van FC Oss, maar het ging met de grootst mogelijke moeite. Wouter de Vogel was de matchwinnaar. Na een zeer matig halfuur waarbij het spel zich vooral op het middenveld afspeelde, scoorde De Vogel met een fraaie krulbal in de 42ste minuut. Kort daarna kreeg hij de kans om de voorsprong te vergroten maar stuitte op keeper Koopmans.

Na rust zette FC Oss meer druk en kwam Den Bosch - mede door slecht uitverdedigen - in de problemen. Erik Quekel werd in de 55ste minuut vervangen door Alexander Mols. Den Bosch beperkte zich tot counteren. Een vrije trap van Barry Maguire ging maar net naast en Hasan KiliƧ kon in een rebound de Osse doelman niet passeren. In de laatste fase van de wedstrijd waren er over en weer kansen, maar na 90 en 3 minuten blessuretijd kon FC Den Bosch de eerste overwinning aantekenen.bron: fcdbfans.nl

Opstellingen en scoreverloop

Opstelling FC Den Bosch

Wesley de Ruiter (k) Moreno Rutten (rv) Tim Hofstede (cv) Jelle de Bock (cv) Alair Cruz Vicente (lv) Hasan KiliƧ (rm) Barry Maguire (cm) Benjamin van den Broek (cm) Wouter de Vogel (lm) Ralf Seuntjens (ca) Erik Quekel (ca)

Wissels FC Den Bosch

Tahapary (in) Cruz Vicente (uit)  '27 minuut
Mols (in) Quekel (uit) '55 minuut
Thomassen (in) De Vogel (uit) '77 minuut

Scoreverloop

FC OssFC Den Bosch
minuutspelerminuutspeler
42Wouter de Vogel

 

Scheidsrechter: Jeroen Manschot
Aantal toeschouwers: 2253

bron: fcdenbosch.nl

Fotoserie

foto's: Henk van Esch