Serc
Momenteel ben je hier:Serc/Auto/Toyota/Rijtesten Toyota

Rijtesten Toyota

Toyota Rijtesten

Voordat u een auto koopt (of het nu gaat om een nieuwe of een occasion) dan wilt u zoveel mogelijk informatie. Natuurlijk wil de Toyotadealer u die informatie graag geven, maar uiteraard wilt u ook informatie van bronnen die geen binding met het merk Toyota hebben.

Een eerlijke rijtest is dus altijd objectieve informatie die u kan helpen om de juiste Toyota (of andere auto) te kiezen

Bekijk hieronder alle actuele rijtesten van Toyota

Rijtest Toyota GT-86

De startlichten gaan eindelijk op groen voor de Toyota GT 86. We geven de speelse zakjapanner de sporen op het circuit van Jarama. Achterwielaandrijving, daar lusten we wel pap van!

Het team van Autoweek neemt de Toyota GT-86 onder handen en test alles wat er maar aan deze auto te testen valt.

Locatie: Het circuit van Jarama in Japan

Rijtest Toyota RAV4

Van SUV naar limo: de Toyota RAV4 maakt een groeistuip van jewelste door. Wij rijden de nieuwe RAV4 in een zonovergoten Spanje.

Het team van Autoweek neemt de Toyota RAV4 onderhanden in een zeer goede rijtest

Rijtest Toyota Yaris Hybrid

Toyota brengt met de Yaris Hybrid één van de zuinigste benzineauto's van het moment op de markt, die met een gemiddelde CO2-uitstoot van 79 gram per kilometer de komende jaren (!) nog goed is voor veertien procent bijtelling bij zakelijk gebruik. Klinkt als een slimme keuze! Kijk hier naar onze eerste kennismaking.