Serc

Nieuwprijs Opel Zafira Tourer

Paradepaard, vervoersmiddel, luxe reisauto… Op de nieuwe Zafira Tourer is geen label te plakken. Deze auto staat voor een nieuwe levensstijl. De Zafira Tourer is een 7-persoons superkameleon met meer ruimte, meer kwaliteit en meer mogelijkheden voor iedereen. De term ‘Tourer’ verwijst naar de enorme sprong voorwaarts die is gemaakt met de Zafira Tourer. Met name door het vernieuwde Flex7®-zitsysteem, vestigt de derde generatie van de compacte MPV van Opel nieuwe normen inzake veelzijdigheid en kwaliteit.

Dankzij de panoramische voorruit, de “Wing”-vorm van de koplampen en het royale, luxe interieur ziet de nieuwe Zafira Tourer er geweldig uit en voelt iedereen zich er direct in thuis. De Zafira Tourer biedt bovendien een uitgebreid aanbod aan doordachte opties die je leven nóg leuker maken.

Opel introduceert voor de Zafira Tourer een breed aanbod van zuinige, doch krachtige benzine- en dieselmotoren. Onder andere de 1.4 Turbo met 103KW/140pk en zuinig A-label of de nieuwe 1.6 CDTI ecoFLEX met 100kW/136pk die in aanmerking komt voor 20% bijtelling.

Alle prijzen van de Opel Zafira Tourer hieronder:

Standaarduitrusting Opel Zafira Tourer:

 

Optie Pakketten Opel Zafira Tourer:

Technische Specificaties Opel Zafira Tourer: