Serc

Nieuwprijs Opel Insignia

Het dynamische design en de grensverleggende technologie maken ook de nieuwe Opel Insignia één van de meest indrukwekkende auto’s in zijn klasse. Duitse kwaliteit en een luxueuze flair worden in deze tweede generatie op een verfijnde wijze gecombineerd.

U hebt een ruime keuze uit zuinige én krachtige benzine- en dieselmotoren, veelal voorzien van een gunstig energielabel. Zo is er de nieuwe 2.0 CDTI met 88kW/120pk of 103kW/140pk vermogen en toch slechts 20% bijtelling. Zowel in 4-deurs, 5 deurs en Sports Tourer. Ook op de 1.4 Bi-Fuel (103 kW/140 pk) profiteert u van extra fiscaal voordeel. Deze zeer efficiënte motor rijdt zowel op LPG als op benzine en valt in 4- en 5-deurs versie eveneens in de 20% bijtellingscategorie.

Verder is er een gloednieuwe generatie infotainmentsystemen leverbaar met tal van smartphone-functies, welke instinctief en eenvoudig bediend worden via voice-control of een touchpad op de middenconsole. Het innovatieve intelliLink systeem, inclusief satellietnavigatie voor heel Europa, zet de toon en is standaard op de Business+ uitvoering.

Alle prijzen van de Opel Insignia hieronder:

Standaarduitrusting Opel Insignia:

 

Optie Pakketten Opel Insignia:

Technische Specificaties Opel Insignia: