Serc

Nieuwprijs Opel Combo (Bedrijfswagen)

Welke zakelijke plannen u ook heeft, de Opel Combo heeft er de ruimte voor. En dankzij zijn extra brede schuif- en achterdeuren neemt u alles en iedereen met gemak mee. Bovendien heeft de Combo het grootste laadvermogen in zijn segment, maximaal 1.025 kg! Dit grote laadvermogen is onder meer te danken aan zijn innovatieve Bi-Link achterwielophanging. Dit systeem zorgt bovendien voor betere rijeigenschappen en een hoger rijcomfort.

Maar het gaat niet alleen om ruimte en laadvermogen. De Combo biedt talloze praktische systemen en geavanceerde veiligheidssystemen. Omdat we bij Opel ook graag rekening houden met uw budget én het milieu, is de Combo ook nog eens ontzettend zuinig. De kilometerkostprijs van de Combo behoort tot een van de beste in zijn segment; dit is te danken aan het lage brandstofverbruik, de lage onderhoudskosten en de goede restwaarde.

De Combo is leverbaar in twee verschillende dakhoogtes (1,85- en 2,10 meter) en twee verschillende lengtes (4,39- en 4,74 meter). Zo is er altijd een Combo die bij uw wensen past. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende benzine -, diesel- en CNG motoren.

Opel Bedrijfswagens. Mooi werk.
Stap nu heel voordelig in uw Combo en financier het gehele bedrag inclusief BTW en zonder aanbetaling tegen scherpe tarieven vanaf 1,9%. Bovendien profiteert u van gratis accessoires t.w.v. € 1.500,- excl BTW om er úw Combo van te maken.

Alle prijzen van de Opel Combo hieronder:

Standaarduitrusting Opel Combo:

 

Optie Pakketten Opel Combo:

Technische Specificaties Opel Ampera: