Serc

Nieuwprijs Opel Astra GTC

Het leven is te spannend voor saaie auto's. De dynamische Opel Astra GTC is daarvan het ultieme bewijs. Deze compacte vijfzitter met coupé-looks heeft een zeer expressief design en is geïnspireerd op de Opel GTC Paris concept. De Astra GTC is daardoor een intelligente en prachtig vormgegeven droomauto geworden.

De designers hebben de spannende uitstraling van de Astra GTC gemaximaliseerd door het aantal lijnen van het exterieur te beperken. Slechts drie lijnen bouwen de spanning op en bepalen de vorm van deze sportieve Opel. Het design van het hoogwaardige interieur van de Astra GTC wordt gekenmerkt door zorgvuldig uitgesneden vormen, dynamische lijnen, nieuwe stoffen, kleuren en sierelementen.

Ook aan fun en veiligheid is gedacht. De Astra GTC is uit te breiden middels een breed scala aan innovatieve systemen. Standaard zijn alle uitvoeringen uitgerust met een kenmerk dat normaal het voorrecht is van sportauto’s uit de topklasse: voorwielophanging met HiPerStrut-voorwielophanging, bekend van de Insignia OPC. De Astra GTC biedt daardoor de wendbaarheid en het nauwkeurige stuurgevoel, wat veeleisende bestuurders van een sportieve auto verwachten.

Alle prijzen van de Opel Astra GTC hieronder:

Standaarduitrusting Opel Astra GTC:

 

Optie Pakketten Opel Astra GTC:

Technische Specificaties Opel Astra GTC: