Serc

Nieuwprijs Opel Ampera

De Ampera is niet zomaar een auto, het betreft dé eerste elektrische auto die je verder brengt. De Opel Ampera rijdt, zonder de accu tussentijds op te laden, zo’n 40 tot 80 kilometer naar gelang de omstandigheden en rijgedrag. Maar ook bij grotere afstanden blijft de Opel Ampera gewoon elektrisch verder rijden. De elektromotor wordt namelijk gevoed door een range extender (=motor generator), waardoor de actieradius wordt vergroot naar ruim 500 kilometer.

De Ampera voldoet ruimschoots aan de norm voor vrijstelling van BPM en wegenbelasting. Daarnaast profiteren zakelijke rijders van 0% bijtelling. Opel garandeert de levering van de Ampera in 2013, zodat u nog 60 maanden lang kunt profiteren van de laagste bijtellingscategorie.

Het overstappen naar elektrisch rijden in de Opel Ampera is bovendien eenvoudig en zorgeloos. Opel biedt via The New Motion een kant en klare laadoplossing (thuis, op kantoor of in een openbare ruimte) aan bij de levering van iedere Opel Ampera.
Wanneer u kiest voor een Ampera uit voorraad ontvangt u het love to load pakket met een laadpunt thuis én op het werk. Ook kunt u profiteren van gratis af-fabriek opties. En u kunt kiezen tussen een aantrekkelijk financieringsvoorstel, namelijk 5 jaar tegen 2,99% rente óf 5 jaar gratis Opel Verzekering.

Alle prijzen van de Opel Ampera hieronder:

Standaarduitrusting Opel Ampera:

 

Optie Pakketten Opel Ampera:

Technische Specificaties Opel Ampera: