Serc
Momenteel ben je hier:Serc/Auto/Citroen/Rijtesten Citroën

Rijtesten Citroën

Rijtesten Citroën

Als u van plan bent om een nieuwe of Tweedehands Citroën aan te schaffen dan kunt u uiteraard terecht bij een Citroën Dealer. Maar als u liever een onpartijdig oordeel hoort dan kunt u altijd terecht bij onze rijtesten waar de auto's aan de zwaarste testen worden onderworpen en waar altijd een onpartijdig oordeel wordt gegegeven. Hieronder bieden we u steeds de meest actuele rijtesten

Rijtest Citroën Picasso

De nieuwe Citroën C4 Picasso is weer net zo'n opvallende verschijning als zijn voorgangers. Natuurlijk moet hij het ook weer van zijn ruimte hebben maar volgens Citroën lag ook meer dan ooit de nadruk op zuinigheid. Hoe dat uitpakt zie je in deze video?

Rijtest Citroën C4 Aircross

De samenwerking tussen Mitsubishi en PSA wordt steeds hechter. Na gezamenlijk SUV's en elektrische auto's ontwikkeld te hebben, slaan de Japanners en de Fransen opnieuw de handen ineen. Op basis van de Mitsubishi ASX lanceert Citroën de C4 Aircross.

Citroën C1 Rijtest

Tussen al het A-segmentgeweld door is ook nog de drieling van PSA en Toyota vernieuwd. We gaan op pad met de Citroën C1. Is die weer helemaal fris na de facelift?